Elämänmuutos valmennus

Jotkut ihmiset ajattelevat, että elämänmuutos valmentaminen on eräänlaista mystiikkaa tai magiaa. Asia ei kuitenkaan näin ole ja sen tietävät varsinkin ne, jotka ovat tässä valmennuksessa käyneet. Kyse on yksinkertaisesti siitä, miten mielemme toimii ja kuinka valjastamme sen toimimaan tavoitteita kohti. Elämänmuutos valmennus onkin siis itse asiassa pitkälti yksilön auttamista oman itsensä kehittämiseen.

Elämänmuutos valmennuksessa pyritään aina muutokseen ajattelussa. Usko omaan itseesi, sekä omiin kykyihisi paranee. Valmennus tapahtuu kirkastamalla tavoitteita ja elämän arvoja. Poistamalla tabuja.

Elämänmuutos valmennuksesta muokataan aina sinun näköisesi kokonaisuus. Valmennus on aina tavoitteellista ja nämä tavoitteet muovataan ensimmäisellä tapaamiskerralla. Valmennus sisältää kirjallisia kotitehtäviä ja se on ehdottoman luottamuksellista ja salassapitovelvollista. Tärkeintä valmennuksessa on se, että viemme yhdessä valmennusprosessin lävitse. Prosessi on se, joka muuttaa käsityksemme asioista.

Elämänmuutos valmennus kestää kolme kuukautta. Se sisältää 3-lähikertaa ja paljon tehtäviä, sekä valmentajan täyden tuen. Prosessin, jota on tutkittu ja tehty käytännössä. Prosessi luottaa täysin psykologiaan ja ihmistuntemukseen.

Valmennuksen sisältö

Valmennusmateriaalin, sekä loppuraportin valmentajan tekemistä havainnoista valmennuksen aikana.Todistuksen suoritetusta valmennuksesta. Näin valmennus voi antaa sinulle arvokasta täydennystä esimerkiksi CeeVeehen ja lisäarvoa uutta työtä hakiessa

Varmasti suomen edullisin hinta:

alk. 100€ sis.alv

Pahin pelkomme ei ole riittämättömyys vaan mittaamattomat voimamme.Valomme, ei pimeytemme, pelottaa meitä eniten.

Kysymme itseltämme, kuka minä olen olemaan erinomainen, lahjakas, upea?Se ei ole vain joissain, vaan meissä kaikissa.Jos annamme oman valomme loistaa, tiedostamattamme annamme muille luvan samaan.

Vapaudumme peloistamme ja tietämättämme annamme muille luvan samaan.

-Marianne Williamson