Onnellisuuden lyhyt oppimäärä!

Kirjaan on tiivistetty löytämäni mielestäni tärkeimmät itsensä johtamisen metodit. Onnellisuuden lyhyt oppimäärä on itsensä johtamisen avain teos.

Kirja on tiivistetty helposti luettava kokonaisuus. Siinä on mahdollisimman tiivistetysti kerrottu ne osatekijät, jotka vaikuttavat onnellisuuden tai menestymisen tavoitteluun elämässä. Kirja on universaali, eli liittymättä alasta, työstä tai lajista, me kaikki loppujen lopuksi olemme ihmisiä. Samat lainalaisuudet vaikuttavat meihin.

Tässä vielä pieniä katkelmia sinulle kirjasta:

"Tämän kirjan tarkoitus on olla työkirja. Olen rakentanut sen niin tiiviiksi, että se tulisi olla mahdollista lukea yhdeltä istumalta. Tämä on Kirja, jolla voit työstää itseäsi. Voit rakentaa itseäsi tällä kirjalla aina silloin, kun epätoivo iskee. Voit lukea tätä kirjaa aina silloin, kun tarvitset motivaatiota. Ennen kaikkea toivon, että luet tämän kirjan jos uskot kovan työn tuomaan onnellisuuteen, unelmien tavoittamiseen, sinnikkyyteen ja periksiantamattomuuteen."

"Elämä on tai elämää ei ole. Elämä on todella yksinkertaista. Loppujen lopuksi vain kuolema erottaa meidät mahdottomuudesta. Tämä tarkoittaa sitä, että niin kauan kuin meissä henki pihisee, meillä on mahdollisuuksia muuttaa elämämme ja tavoitella mitä ikinä haluammekin. Tärkeää ei ole viisaus tai muiden ihmisten mielipiteet, vaan todellisuudessa tärkeää on se mitä me itse haluamme elämältä. Kaikki elämässä kuitenkin kulminoituu tahtoon. Ei ole olemassa täydellistä parisuhdetta tai täydellisiä ihmisiä, on vain olemassa tahto, halu olla jonkun ihmisen kanssa vastoinkäymisistä huolimatta. Tahto tehdä töitä itsensä ja toisten ihmisten ihailun suhteen. Ongelmahan näissä asioissa on vain se, että se tahto on löydyttävä itsestään. Kukaan ei voi tehdä loputtomiin töitä toisten ihmisten hyväksynnän eteen."

"Sinulla on avaimet kädessäsi tässä hetkessä ja vain ja ainoastaan tässä hetkessä. Kun alat tavoitella jotain, niin kaikki muutos pitää olla läsnä tässä hetkessä. Ajattelemalla asioita siten, että sitten joskus, ei vie sinua mihinkään suuntaan. Päätä tehdä asioita nyt. Aloittaaksesi uuden elämän rakentamisen sinun on hylättävä vanha. On aikalailla yhdentekevää oletko entisessä elämässä ollut syrjäytynyt nuori tai menestynyt yrittäjä. Tämä hetki määrittää sen mitä tulet olemaan tulevaisuudessa. Jos matka vie kohti tuntematonta, niin sinne on turha ottaa menneen elämän ristiä selkään. Tuttu ja turvallinen tulee aiheuttamaan sinulle vain esteitä matkalla kohti uutta elämää, joten sinun täytyy puhdistautua entisestä elämästä matkataksesi kohti tulevaa!"